Herasfalteren laatste deel Martin Luther Kingweg gestart

De herasfalteringswerkzaamheden van het laatste gedeelte van de Martin Luther Kingweg zijn dinsdagavond gestart, zo laat minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) via zijn Facebook-pagina weten. Na een korte ceremonie werden de werkzaamheden formeel gestart.

Dit project heeft iets langer op zich laten wachten, maar veel werk is vooraf gegaan. Na lange onderhandelingen heeft de herschikking van schulden plaatsgevonden. Pas na volledige garantie is landelijk een aanvang gemaakt met projecten. Ondanks de weinig beschikbare middelen momenteel, wordt gewerkt richting de noodzakelijke verbetering van de infrastructuur, aldus de bewindsman.

Het nieuwe beleid van OW is duidelijk: er zullen géén halve wegen en halve projecten worden opgestart.

De directievoering van dit project wordt binnenshuis gedaan door OW. Ruim 4 kilometer weg tussen de Tout lui Faut Kanaalweg en de Latourweg wordt opnieuw geasfalteerd. Voorafgaand zijn gaten en verzakkingen aangepakt. De werkzaamheden zullen naar verachting binnen acht nachten afgerond worden. Daarna wordt ook het rijwielpad aangepakt.

De Martin Luther Kingweg is een belangrijke weg en het wordt ook een mooie weg. Op weggebruikers wordt een beroep gedaan om op de snelheid te letten. De ordehandhaving zal samen met het ministerie van Justitie en Politie versterkt worden. “Dank aan een ieder voor alle geduld. Hartelijk dank, in het bijzonder aan de directie en staf van OW en het aannemingsbedrijf. Samen zullen wij steeds beter gaan worden”, aldus Nurmohamed.

error: Kopiëren mag niet!