Tannisha Spa gaat door met muziek

De 18-jarige Tannisha Spa is aangesloten bij We Dem Boss Music. Roberto The Gboss Banel zegt in gesprek met Dagblad Suriname:

Tannisha is vanaf haar negende aan het zingen. Toen heeft ze deelgenomen aan een songfestival dat ze heeft gewonnen. Vervolgens heeft zij vaker meegedaan aan de activiteiten op school en ook in de kerk gezongen. In 2015 heeft ze deelgenomen aan Youth Voice. Ze behaalde daar de derde plaats. Vanaf dat moment is zij onder begeleiding van Helianthe Redan, die ook haar vocal coach is geweest. De zangeres heeft zich aangesloten bij haar koor “The singers”. In 2018 mocht zij Suriname gaan vertegenwoordigen op het internationale scholierensongfestival in Guadeloupe, waar zij op de 3e plaats is geëindigd. Daarna deed ze haar optredens totdat Tannisha zich officieel aansloot bij We Dem Boss Music. Vermeldenswaard is dat zij de kleindochter is van de bekende muzikant Rudy Spa.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!