Nieuwe album “Chandi Jaisa Rang” van Rabinder Bholasing

De Surinaamse artiest Rabinder Bholasing heeft nog een album op zijn naam staan. Het album “Chandi Jaisa Rang” telt elf songs met de bonus track ‘Tujhe Suraj kahoe’. Het is een project geweest in samenwerking met Satish Music center.

De cd is al verkrijgbaar bij de zanger en Satish Music center. Voor de muzikale omlijsting is gezorgd door Adesh (dhol), Nawien (harmonium), Amresh Bholasing ( drum) en Adjai (Bongo). Rabinder Bholasing is behalve zanger ook muzikant/ manager van de muziekgroep Dosti Musicians. Tenslotte een bijzondere dank aan alle sponsoren, de muziekgroepen Masti Group en Sweet Melodies Forever, alle fans en Dagblad Suriname om bekendheid hieraan te geven’ aldus Rabinder Bholasing. 

De familie Bholasing is geen onbekende middens ons samenleving. Het muziekgenre Baithak gana is van generatie tot generatie overgedragen bij hun. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!