Arvinesh Sahai, de motor achter ARVID Production, op 30-jarige leeftijd overleden

‘Fly High Arvinesh Sahai’

Een jonge Surinamer, de 30-jarige Arvinesh Sahai, heeft  het tijdelijke voor het eeuwige verwisseld. Het is een schok voor velen die bezig zijn in de muziekwereld. Sahai was onder de naam ARVID Production heel actief bezig met muziek. Hij was de manager van Bhaitak Power, deel van Insane Creations en had veel betrokkenheid bij muziekformatie The Eeagles. De welbekende SkyFest op Ramada Rooftop deed hij gezamenlijk met Dhiradj Soekhai.

In het dagelijks leven, zoon, broer en medewerker van Suribet NV. Rajeev Badal zegt in gesprek met Dagblad Suriname: “Hij was een heel geliefd persoon bij een ieder, behulpzaam, een hardwerkende jonge vent. Hij heeft gestudeerd in Nederland. Wij kenden elkaar al bijkans 5 jaren, wat echt tot meer dan een vriendschap was uitgegroeid. We waren net broers. Hij hielp veel artiesten, motiveerde hun graag in de muziekwereld door middel van producties. Het is een zware klap voor ons, de artiesten en de muziekscene van Suriname. We hadden vaker contact met het plannen van events. Hij werd bijgestaan door een goede vriend Akshay Gopi. Arvinesh is ook deel geweest van Insane Creations en ik op mijn beurt van ARVID Production.”

Het regent continu condoleance berichten op social media met de woorden, Fly High Arvinesh Sahai. Verder worden er steeds herinneringen met Sahai gedeeld. Op de Facebookpagina van muziekformatie The Eagles werd ook een condoleance bericht geplaatst, het team schreef: “Onwaarschijnlijk, onwerkelijk en oneerlijk. Er zijn geen woorden voor dit groot en onverwacht verlies. Veels te jong, veel te vroeg en onterecht is heengegaan onze Arvinesh Sahai. We zullen hem nooit vergeten en wensen zijn familie heel veel sterkte. Hij zal altijd in ons hart blijven”. 

Namens directie en personeel van Dagblad Suriname, de condoleances aan alle nabestaanden van Arvinesh Sahai.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!