Het Kantongerecht is twee griffiers rijker

Bij het Kantongerecht werden maandag Juanita Badri en Maneesha Kirti Sewdajalsingh als griffier beëindigd. De aankomende griffiers werden op 15 juli 2020 te werk gesteld op de griffie der Kantongerechten afdeling Civiele Zaken als junior juridische medewerkers. Met hun werd afgesproken dat zij opgeleid worden tot fungerend griffiers in civiele zaken. 

Na evaluatie van Badri en Sewdajalsingh door griffiers mentoren en Kantonrechters werden zij op 1 oktober 2020 beëdigd als ad hoc griffiers. In oktober 2021 werden weer evaluatie gesprekken gevoerd met de griffiers en de rechters. Zij werden goed bevonden en zijn gisteren beëindigd als fungerende griffiers.

“Als u op de griffie komt werken, moet u niet denken dat u hier komt om duimen te draaien. Wij behoren tot de essentiële groep waarbij lockdown geen rol speelt. De werkzaamheden van een griffier zijn van dien aard dat het een organisatorisch, administratief en juridisch karakter draagt, waarbij factor tijd en uw eigen attitude een heel belangrijke rol spelen”, zei waarnemend griffier der Kantongerechten, mr. Soedesh Simbhoedatpanday tegen de nieuwe griffiers.

Simbhoedatpanday, die zelf meer dan 30 jaren griffier is, feliciteerde de griffiers met hun succes.

error: Kopiëren mag niet!