Guyanese president en First Lady in Dubai voor Expo 2020

In november Suriname week op wereldexpositie

De Guyanese president Dr. Irfaan Ali is aangekomen in Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten, voor de Dubai 2020 Expo. Kort na aankomst ontmoette de Guyanese president vertegenwoordigers van de ministeries van Presidentiële Zaken en Buitenlandse Zaken van de Verenigde Arabische Emiraten.

Het Guyanese staatshoofd zal een toespraak houden op de Guyana National Day die dinsdag 19 oktober in het Guyana-paviljoen zal worden gehouden. Hij zal tijdens het bezoek ook deelnemen aan een aantal andere activiteiten.

President Ali wordt vergezeld door de Guyanese First Lady,  Arya Ali, de Guyanese minister van Financiën, Dr. Ashni Singh, en de Guyanese ministers van Toerisme, Oneidge Walrond en Cultuur Jeugd en Sport, Charles Ramson Jr en andere functionarissen. 

President Chandrikapersad Santokhi gaat in de laatste week van november naar de Expo 2020 Dubai.

Aan de Expo 2020 Dubai nemen 192 landen deel en het evenement trekt naar verwachting ongeveer 25 miljoen bezoekers, 5,5 miljoen zakenlieden en 44.000 bedrijven. Het belangrijkste moment voor Suriname tijdens dit evenement is de nationale week die op 27 november begint. Het gaat dan om nationale dagen, waarbij de landen kunnen tonen wat zij te bieden hebben. Samen met president Santokhi zullen ook vertegenwoordigers van het bedrijfsleden meereizen.

error: Kopiëren mag niet!