Torarica Resort, de sauna en bubbelbad zijn een aanrader

Het is voor elke Surinamer een welbekende naam, Torarica. Hedendaags wordt de plek in Paramaribo Torarica Resort genoemd. Ze heeft tal van opties voor ontspanning, zoals tennis, zwemmen, gym, aerobic. Een van de reden om ook uit huis te gaan is natuurlijk haar bekende Sauna & Bubbelbad.

Mevrouw V. Munusami, medewerker Sales & Marketing, zei in gesprek met Dagblad Suriname: “Wij volgen altijd de Mohana-regels op. In het weekend wordt het drukker, maar wanneer wij de aangegeven aantallen personen hebben bereikt die door de regering zijn aangegeven, sluiten wij onze deuren.”

Een groep burgers heeft genoten van de sauna en bubbelbad en deelt haar ervaring met de krant.

“Bij het betreden van de sauna/bubbelbad op een zaterdag kregen wij de regels weer te horen van de vriendelijke medewerkers van de Resort faciliteit. Na een kort gesprek, was het tijd om ons te begeven in de sauna. Voor het eerst doen aan sauna en bubbelbad brengt uiteraard vragen met zich mee. De sauna duurt 20 minuten, waarvan wij binnen 15 minuten met veel gelach niet konden volhouden. In de sauna is een zandloper, waarop gasten ook mee kunnen kijken hoe lang ze in de sauna zitten. Wat wij hebben ervaren is hoe heet de sauna kan worden. Dit, omdat er een plaat is waarop kool wordt geplaats om meer hitte en stoom, door water erop te schenken, te creëren. Na de sauna konden wij het bubbelbad ervaren. Het schuim komt doordat de jets met kracht draaien. Elke avond wordt het badwater getest op ph-gehalte. Bij het dagelijkse onderhoud wordt zout toegevoegd, indien het ph-gehalte is gezakt. Het vorige is later aangegeven door Munusami. De ervaring die wij hebben beleefd was onvergetelijk. De sauna en bubbelbad zijn zeker een aanrader voor een ieder die dit willen ervaren.”

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!