Graciëlla Scholtes zet voort in de muziekwereld

De First runner up Miss Freedom of the World 2021 is ook actief bezig in de muziekwereld. Ze heeft recent de song ‘17 miljoen euro’ gelanceerd. Ze draagt de artiestenaam Miisz Gracie. Zij heeft eerder 4 Engelstalige singles uitgebracht en dit is haar eerste Nederlandstalige single.

‘17 miljoen euro’ is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Het is een moderne popsong, met een hypnotiserende beat. In videoclip, laat Gracie geloven dat ze meer money heeft dan er mensen zijn, vandaar de naam 17 miljoen euro.

Suriname 

Graciëlla Scholtes’ moeder is geboren in Suriname en daarom voelt zij zich altijd extra betrokken bij de Surinaamse bevolking. Daarom vond zij het extra belangrijk om zichzelf regelmatig in te zetten voor Suriname en heeft zij voorheen de paracetamol actie gesteund. Daarmee had ze 519 doosjes paracetamols verzameld samen met de inwoners vanuit haar woonplaats Zoetermeer.

Naast dat ze zich met liefde inzet voor de goede doelen. Graciëlla is ook stapelgek op Surinaams eten, roti is 1 van haar favorieten. Haar Nederlandse vader kan ook nog eens vloeiend Surinaams en hindoestaans spreken en ook hij is stapelgek op Surinaams eten. Het voorgaande vertelt Scholtes in een gesprek. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!