Jongen (19) verdacht van poging tot moord, doodslag en zware mishandeling

De 19-jarige R.K. (19) is zaterdag 16 oktober door de recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op zaterdag 25 september zich schuldig te hebben gemaakt aan poging tot moord, poging doodslag en zware mishandeling. 

Hij bracht die zaterdag in de Ziniastraat een man met een scherp voorwerp kapverwondingen toe aan het lichaam.

Het slachtoffer ging per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling werd de man heengezonden, waarna hij aangifte deed bij de politie van het bureau Uitvlugt.

Het onderzoek werd overgedragen aan de rechercheurs van regio Paramaribo die de verdachte hebben opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.K. door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!