Twee leerkrachten van het NKC Instituut in het zonnetje gezet

Twee leerkrachten van het NKC Instituut werden vrijdag 15 oktober verrast door de directrice van het NKC en haar team, met een mooi cadeau en enveloppe met inhoud. De directrice van het NKC Instituut, Nancy Nathoenie, zegt tegenover Dagblad Suriname dat het gaat om de nieuwe dames van het NKC, die het afgelopen jaar zijn geslaagd. Chandenie Choenie is best geslaagde van de bovenbouw en Latifah Heilbron, tweede best geslaagde van de onderbouw. 

Het instituut heeft namelijk een nieuw filiaal erbij en plaatste daarbij een vacature. Er was heel veel interesse om te solliciteren bij het NKC geeft Nathoenie aan. “Het is ons ook gelukt om twee best geslaagden binnen te halen en dat zijn deze twee dames. Voor het NKC is het een eer om geslaagden van het afgelopen jaar ook binnen ons instituut te hebben. We vonden het nodig als NKC-team, om deze twee dames op onze manier te verwelkomen.”

Chandenie en Latifah geven in een reactie tegenover Dagblad Suriname aan, dat zij verrast zijn geworden door de directrice van het NKC en haar team. “Dus eerst was het dan even kijken naar elkaar, omdat wij even sprakeloos waren. Maar, dit alles voelt  goed aan.”

Chandenie zag de sollicitatie oproep van het NKC instituut  op social media en Latifah werd door haar tante geïnformeerd over het instituut. “Toen ik hoorde dat er adaptief onderwijs daar wordt gegeven, raakte ik dan geïnteresseerd om die uitdaging aan te gaan”, zegt Latifah. “Wij vinden het tot nu toe spannend. Het is geen gemakkelijke taak, maar wel een leuke job. Wij genieten tot nu toe ervan, vooral hoe er ook een goede samenwerking is met de kinderen, de collega’s, de leiding en de algemene directrice Nancy Nathoenie”, aldus Chandenie en Latifah.

SK

error: Kopiëren mag niet!