Sinds aanvang Covid-pandemie zijn 1.000 personen in Suriname aan het virus overleden: donderdag 14 oktober 6 doden

Het Covid-virus heeft donderdag 14 oktober 6 patiënten het leven gekost, zo meldt het officiële Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, www.bogsuriname.com, donderdagavond. Het aantal overleden personen aan Covid-19 bedraagt nu, sinds de aanvang van de Covid-pandemie medio maart 2020, 1.000.

269 Personen werden positief getest (maandag 567, dinsdag 398 en woensdag 321) en volgens het dashboard zijn 6 patiënten donderdag genezen verklaard. 799 Testen zijn uitgevoerd.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen donderdag 14 patiënten en in totaal liggen 73 personen met het virus in een ziekenhuis. De afgelopen dagen zijn er geen significante wijzigingen geweest in het aantal ziekenhuisopnames. Het recente aantal dagelijkse doden blijft echter al enkele dagen zorgwekkend.

De Covid-19 dashboard toont donderdag 14 oktober weer geen personen in isolatie…

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 45.861

PK

error: Kopiëren mag niet!