Roddel leidt tot ruzie tussen twee vrienden en mishandeling

De politie van het bureau Latour heeft donderdag 7 oktober M.G. alias ‘Bhajo’ (43) in verzekering gesteld. De man heeft, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 14 oktober, tijdens een ruzie op 28 september de 39-jarige K.D. slagen met een schop toegebracht. D. heeft hierdoor een fractuur aan zijn rechterhand opgelopen en moest medisch worden behandeld.

Onderzoek wees uit, dat beide mannen goed bevriend waren. Vanwege roddel kwam er echter een eind aan de vriendschap tussen hen. Toen het tweetal elkaar tegenkwam vroeg M.G. zijn ex-vriend om rekenschap, wat uitmondde in een ruzie.

De politie die voor onderzoek ter plaatse was, hield G. aan. Bij de voorgeleiding verklaarde de verdachte, dat het slachtoffer bij de ruzie gewapend was met een koevoet en daarmee op zijn lichaam drukte. Hij voelde pijn, maar deed geen aangifte tegen K.D.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.G.  hangende het onderzoek door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!