Eerste drieling in ‘s Lands Hospitaal sinds Covid zijn intrede deed

Het jonge koppel Kevin Pandooi, 31 jaar, en de 30-jarige Altagracia Reyme mocht woensdag na een maand naar huis met hun op 19 september geboren drieling. 

Het gaat om een meisje, Fayth, en twee jongens, Kievencio en Furgilio. 

Alom blije ouders die eindelijk hun volledige kroost thuis konden verenigen, want daar wachtten vol ongeduld Furalcia, 9 jaar, en Kelicia van 7 op hun broertjes en zusje. 

Het gezin bestaat nu dus uit 7 leden.  

Grootmoeder Philomena Sibendi bedankte de verloskundigen, het team van de Operatiekamer, gynaecoloog Fernando Rigters en het personeel van de Couveuse afdeling voor de toewijding die ze hebben opgebracht om de drieling ter wereld te brengen. 

Vrouwenarts Rigters, die ook aanwezig was, dankte op zijn beurt voor het vertrouwen dat in hem gesteld is en voor de ervaring die hij bij zijn eerste drieling als gynaecoloog mocht opdoen.

Voor ‘s Lands Hospitaal is het de eerste drieling sinds de Covid-19 pandemie zijn intrede deed in maart 2020. 

Medisch directrice, drs. Soenita Nannan Panday-Gopisingh, is er trots op dat de zorginstelling, die in Suriname alom bekend staat om de beste moeder en kindzorg, er weer in is geslaagd een drieling gezond en wel ter wereld te brengen. 

Namens het ziekenhuis bood zij de ouders waardebonnen aan, terwijl de Couveuse afdeling pakketjes met babyvoeding en –spullen overhandigde, maar er wel aan toevoegde, dat mama door moet gaan met borstvoeding.

error: Kopiëren mag niet!