Politie Regio-West: Hou rekening met arbeiders asfaltering Oost-Westverbinding

De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname Regio-West doet een oproep aan verkeersdeelnemers om zich te houden aan de aanwijzingen van de medewerkers belast met de asfalteringswerkzaamheden bij het weggedeelte tussen Burnside en Wageningen.

Het is de politie opgevallen, dat sommige weggebruikers zich niet houden aan de aanwijzingen ter plaatse welke middels aanduidborden zijn aangegeven. Hierdoor ontstaat er gevaar voor de plaatselijke werknemers.

De politie doet bij deze een dringend beroep op de weggebruikers om de aanwijzingen ter plaatse in acht te nemen. Weggebruikers die zich niet houden aan de verkeersregels zullen worden beboet.

Toon begrip voor uw medemens!

(Bron foto ter illustratie: Baitali Group of Companies)

error: Kopiëren mag niet!