Dief (45) ‘Papietje’ aangehouden door agenten politiebureau Latour

De 45-jarige S.T. alias “Papietje” is donderdag 7 oktober door de politie van het bureau Latour aangehouden, omdat hij met twee kompanen goederen heeft gestolen op een bedrijfsterrein aan de Martin Luther Kingweg, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond 13 oktober.

De drie pleegden de diefstal tussen vijf uur ‘s middags en acht uur ‘s morgens. Ze verschaften zich de toegang tot het bedrijfsterrein door via het terrein aan de Zonnebloemmarkt over de schutting te springen. De drie verdachten stalen een slijpmachine, een boormachine, een figuurzaag, twee emmers verf en een schop. Door deze diefstal leidt het bedrijf een schade van SRD 17.000.

Op camerabeelden zijn S.T. en één van zijn kompanen duidelijk te zien, waardoor de verdachten konden worden opgespoord. Agenten slaagden erin T. aan te houden, terwijl zijn twee kompanen nog voortvluchtig zijn. Aan hun opsporing en aanhouding wordt gewerkt.

Bij de aanhouding van S.T. werden op hem aangetroffen en inbeslaggenomen een tas met twee vermoedelijk speelgoed portofoons, een blad van een cirkelzaagmachine en een verstelbare sleutel. Bij de voorgeleiding zei T. dat hij de goederen op straat had gevonden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!