OGInspiration597, Surinamer en TikTokker Vincent Polak

Een Surinamer die momenteel veel aandacht trekt op de populaire app TikTok is Vincent Polak. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Polak:

“De benaming OGInspiration597 is een combinatie, namelijk OG van origineel, inspiration van de inspiratie die ik mensen geef en 597 van Suriname. Kortom de originele Surinaamse inspirator.”

De onderwerpen van zijn video’s kiest hij uit zaken die hij zelf heeft meegemaakt, in zijn omgeving ziet, als hij over iets denkt of soms iets heeft gelezen. “Eén van mijn beste vriendinnen Sheranada Arcella Koswal, heeft mij altijd geadviseerd om motivatie video’s te maken en op YouTube te plaatsen, omdat ik in de ochtend vaker motivatie boodschappen plaatste op mijn WhatsApp status. Maar, YouTube leek mij niet echt iets. Dit jaar tijdens Covid had ik heel veel vrije tijd en wilde posten. Maar, ook een content waar anderen iets uit konden halen. Zodoende kwam het idee om te posten op TikTok. Het aantal volgers is steeds aan het groeien, sinds ik de stap heb genomen om live te gaan is het heel opmerkelijk. De live sessies op TikTok doe ik, zodat mensen rechtstreeks met mij over onderwerpen kunnen praten. Hierbij kom ik dan niet met onderwerpen, maar de mensen bepalen dit zelf. Zo betrek ik de mensen er ook bij.”

“Mijn motivatie is dat ik anderen wil inspireren en motiveren, het doet mij goed als mijn filmpjes anderen motiveren en of inspireren om aanpassingen te brengen in hun leven. Het is altijd leuk om te zien en te horen dat mensen me volgen. Maar, aan het eind van de dag doe ik het niet voor de volgers, niet voor de likes en niet voor de shares. Ik doe het om mensen te motiveren en een positieve voetafdruk in hun leven achter te laten”, aldus Vincent Polak

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!