Man te Nationaal Project in Nickerie betaalt SRD 55.000 boete voor handel in illegale sigaretten

De Bikers Unit van Regio West van het Korps Politie Suriname heeft dinsdag 12 oktober, na verkregen informatie – zo heeft Dagblad Suriname van een betrouwbare bron vernomen – een onderzoek ingesteld op een adres in het Nationaal Project in het district Nickerie. 

Volgens de informatie werd op dat adres handel gedreven in  illegale sigaretten. Bij een ingesteld onderzoek op het adres werd een grote hoeveelheid illegale sigaretten aangetroffen door de politie. Het gaat om 1.368 pakken sigaretten van de merken Ultra Buy, Tradition, Tabacca, Blue Mount, Mac, Miles en Department. 

De illegale sigaretten zijn in beslag genomen. In deze zaak werd de verdachte M.D. (32), ambtenaar, aangehouden. De zaak werd na overleg met het Openbaar Ministerie buiten proces afgehandeld.

De verdachte heeft een transactieboete betaald van SRD 55.000.

error: Kopiëren mag niet!