Man (51) op J.A. Pengelluchthaven opgepakt met 32 cocaïnebolletjes in bagage en 65 bolletjes in zijn maag

Het Bestrijding Internationale Drugshandel (BID) team heeft donderdag 7 oktober de 51-jarige vreemdeling A.O. op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden. 

De man bleek 32 cocaïnebolletjes met een gewicht van 700 gram in zijn koffer te hebben. Bij zijn aanhouding verklaarde hij ook 65 cocaïnebolletjes te hebben ingeslikt. Die bolletjes zijn inmiddels uit het lichaam gescheiden. 

De man en de bolletjes cocaïne werden voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname.

Bij de voorgeleiding zei de man tegen de politie dat hij de cocaïne voor ene “Lange” te Kasabaholo uit het land moest smokkelen. De cocaïne werd in beslag genomen, waarna de man na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!