Zanger Originele Bollo over zijn song “Ai Tel”

De zanger van de muziekgroep S&B Music Band (Stico&Bollo) heeft een nieuws song gelanceerd. Originele Bollo zegt in gesprek met Dagblad Suriname:

“Met het lied ‘Ai Tel’ probeer ik aan te geven wanneer je naar een feest of party gaat, dan moet je los gaan, maar op een nette manier. Tegenwoordig is iedereen met zijn of haar telefoon bezig op een feest en wordt dat feest saai. Iedereen kijkt naar een ander in plaats dat men gaat dansen om te genieten. “Ai Tel” is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Verder zijn er tal van projecten op agenda. Dus aan alle muziekliefhebbers, blijf Originele Bollo, S&B Music Band.” 

Een andere song van de zanger heet ‘Ondrofeni Torie’. Zodoende is Originele Bollo steeds actief bezig in de muziekscene en is ook met tal van artiesten samenwerking aangegaan. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!