Leading model Lacey Ramsaran en haar onderneming

De Nederlandse Lacey Ramsaran is actief bezig in de modellen- en muziekwereld.  De krant verneemt het volgende van Lacey.

Ze heeft haar debuut gemaakt in een recent project van de artiest G-NIUS en Rowello, geproduceerd door G-NIUS en gefilmd door Sunny R van SAREGAMA RECORDS. Verder is zij achter de schermen ook assistent. Zij heeft haar onderneming genaamd LCY MODEL MANAGEMENT. De oprichter begeleid zij als BTS-assistent, artiesten en modellen tijdens een clipshoot, maar zij denkt ook mee met de marketing van de te releasen nummers. Het idee van modellenmanagement is ontstaan door haar zakenpartner, inspiratiebron, Tariq Sadal, musical director van TheNxtGen en eigenaar van TSMUSICSTUDIO.

“Door hem leer ik mijn creativiteit om te zetten in een businessmodel.  Wij doen aan modelcoaching, catwalkcoaching, tiktokvideo’s en makeup-workshops aan. Alles wat je nodig hebt om een volwaardig model te zijn of om jouw nummer te promoten op sociale media. Inmiddels hebben we al meer dan 50k views gekregen op TikTok na het maken of nadoen van een aantal challenges, zoals de THENXTGEN DANCE CHALLENGE 2.0 en BAD CHALLENGE. LCY MODEL MANAGEMENT werkt daarnaast ook met diverse partners zoals Falsetto’s Agency, Dancegroup MOVE, IAMI Design en Glow up Makeup by RK”, aldus Lacey in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!