Tranga Rugie neemt haar 1e gouden plaat in ontvangst

Emotioneel moment voor de zangeres

De welbekende zangeres Tranga Rugie heeft het gehad voor wat betreft haar bezoek aan Suriname. De krant verneemt het volgende van Splashmaster Gilly.

FullColour Entertainment en Splashmaster Gilly hebben op 2 oktober een succesvolle bijeenkomst gehad. Het team had een moment van overhandiging en meet en greet georganiseerd.  De overhandiging heeft plaatsgevonden te Royal Palm Lounge. Het was een geweldig moment voor de zangeres, op beelden is te zien dat ze sprakeloos werd en emotioneel.

In 2020 is haar hit Bigisma floot bekroond met een gouden plaat en die mocht zij nu persoonlijk in ontvangst nemen. Na de overhandiging mochten aanwezigen op de foto met haar. Tranga Rugie is inmiddels al richting Nederland en heeft een onvergetelijke tijd in Switi Sranan achter de rug.  Een bijzonder dank gaat uit naar de Spaanse gemeenschap die ook aanwezig was, speciale protocol team van Dj Lily Pro, FullColour Entertainment veiligheid crew voor hun bijdrage om het geheel tot een groot succes te maken aldus Splashmaster Gilly

Bigi sma floot heeft al meer dan 3 miljoen views behaald op YouTube. Het nummer is gezongen door TrangaRugie en Dwayne Kotzebue met als gastzanger Chaggi. Het is een arrangement van de zangeres. Voor de muziek hebben gezorgd: saxofoon door Ralph Stekkel (Vader TrangaRugie), solo gitaar door Wijntje (gitarist Kankantrie), basgitaar, slaggitaar, keyboard, timbal door Mitta Sno, op de drum hebben we Cyber, keyboard (Hit, Brass & Sla) door Meno, Skratjie & Timbal door Luciano Kotzebue. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!