Oktoberblad Kalender Waldy Simson 1

De welbekende kunstenaar Waldy Simson heeft weer nieuws voor alle volgers en kunstliefhebbers. 

“De indruk die ze op mij heeft gemaakt, kort voor één van mijn reizen van Suriname naar Aruba, was een bijzondere!” Die indruk wilde hij maar al te graag vastleggen en liefst met behulp van verschillende materialen zoals papier, verf en inkt.

Weer op Aruba aangekomen begon de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson direct en daarna haast constant te werken aan het papier portret van haar, Marie Valpoort, zijn moeder. Zeer verrassend was het feit dat, vooral naaste familie van Simson, zonder zijn tussenkomst, in het gemaakte portret van zijn moeder indrukken zagen van zijn moeders tweelingzus Johanna Valpoort!!!

Een afbeelding van het papier portret van Marie werd binnen afzienbare tijd na aanmaak van het portret opgenomen in een kunstkalender die is verschenen in Nederland en uitgegeven was door Michiel Houdijk. Ook op het oktoberblad van Kalender Waldy Simson 1 is er een afbeelding van het papier portret van Marie opgenomen. Het blad is gewijd aan zijn moeder, die op 9 oktober aanstaande haar zevenentachtigste geboortedag zal mogen herdenken.

Ook zal in de aanstaande maand oktober verwacht mogen worden dat uit verkopen van exemplaren Kalender Waldy Simson 1 gedoneerd zal worden aan de onderwijssectie van de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname, in de volksmond Blindenzorg genoemd.

Kalender Waldy Simson 1 staat geheel in het teken van kunst gemaakt door Simson, is een perfect geschenk voor organisaties en personen, is zeker nog bruikbaar tot en met het jaar 2024, kan op elk moment van waar dan ook besteld worden, is gelijk na ontvangst direct te gebruiken en is zondermeer een perfect middel via welke het verrichten van sociaal werk in Suriname wordt ondersteund.

error: Kopiëren mag niet!