Rijbewijs dronken automobiliste op Doekhieweg, Nickerie, ingevorderd

Een stomdronken automobiliste heeft dinsdagavond rond acht uur de controle over haar auto verloren en is tegen een elektriciteitspaal geknald langs de Doekhieweg te Nationaal Project in Nickerie. Het project zat daardoor enkele uren zonder stroom, zo heeft Dagblad Suriname van een betrouwbare bron vernomen.

Na de klap eindigde de auto in een trens langs de weg. De dronken vrouw, een leerkracht, raakte niet gewond. De auto daarentegen raakte beschadigd aan de voorzijde. De bestuursters ging in haar dronken bui overigens flink te keer tegen een politieagente.

De vrouw werd door de politie aangehouden, maar werd enige tijd later weer in vrijheid gesteld. Haar rijbewijs is ingevorderd en de auto werd in beslag genomen door de politie.

error: Kopiëren mag niet!