Mr. Dr. J. C. de Miranda Lyceum bestaat 55 jaar

Het Mr. Dr. J. C. de Miranda Lyceum bestond vrijdag 1 oktober precies 55 jaar. De middelbare school in het centrum van Paramaribo, heeft een rijke geschiedenis. In de meer dan halve eeuw zijn er duizenden studenten afgeleverd. Ook enkele bekende en vooraanstaande Surinamers hebben op deze school gezeten. 

5 jaren geleden bij 50 jaar “Lyco 1” werd de bigi yari grootst gevierd. Echter vanwege de Covid-19 pandemie en haast ontwrichte schooljaar was er nu geen fysieke viering.

Op social media echter feliciteren alumni elkaar. “Happy Birthday, Lyco 1. Lyco1 Community feliciteert niet alleen haar leerlingen en leraren, maar ook de oud-Lyceisten en oud-leraren die in de afgelopen 55 jaar een bijdrage hebben geleverd aan groei van de school.”

error: Kopiëren mag niet!