Mark Moerlie, bekende influencer en Tik Tokker

Mark Moerlie is gaan groeien tot een influencer op social media. Een Surinamer die ons steeds op zijn eigen manier weet te entertainen. Zoals uit zijn video’s blijkt is acteren zijn talent.

Hij heet Mark Chedda en verkreeg bekendheid onder de naam Mark Moerlie. Moerlie is de achternaam van zijn moeder, ook zij is in enkele video’s te zien. Hij is vanavond ook de gast in RBN’s top-10 hit parade. In gesprek met de krant vertelt Mark het volgende.

Hij is blij om een inspiratie te mogen zijn voor vele anderen die ook gebruikmaken van social media en ook Tik Tokkers zijn. Voor Mark begon het allemaal met Facebook, hij durfde om steeds een realistische, komische post te maken. Het geheel trok veel aandacht van bezoekers van social media. Binnen korte tijd ging zijn post viraal, werd verder gedeeld en overspoeld met reacties. Zodoende heeft deze Surinamer zijn eigen pagina, Mark Moerlie 4 Laughs aangemaakt. In 2019 heeft hij kennis gemaakt met TikTok en weet daar ook harten te overwinnen met zijn video’s.

Hij toont steeds zijn creativiteit en durft daar ook van alles, van comedy tot het acteren op een Bollywood song. Opvallend is dat hij steeds hilarisch overkomt betreffende props die hij gebruikt bij de opnames. 

Mark is in het dagelijks leven een politieambtenaar en student van het FHR instituut. Hij zorgt ervoor, dat zijn werk en het feit dat hij een influencer, Tik Tokker is, zeker gescheiden wordt gehouden. “Men moet niet denken dat het altijd de komisch Mark is, op de werkvloer is mijn opstelling naar behoren. Mijn hobby’s zijn dansen en zwemmen. Een boodschap aan al mijn volgers is, blijf altijd positief ingesteld en focus op je levensdoelen”, aldus Moerlie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!