Zanger Pravesh Mathoera en de muziekscene

De zanger Pravesh Mathoera heeft enkele covers op zijn naam staan. In gesprek met de krant vertelt Mathoera het volgende. 

“Ik ben al een tijdje bezig samen met een paar welbekende organisatoren waaronder Triple R Promotions, The Boss Promotions & KRS. Het gaat om studio producties eenmaal de live optredens al bijkans 2 jaren helemaal stil zit vanwege covid-19. In deze gaat het dan om een samenwerking tussen de genoemde organisatoren en muziekformatie NO MERXI. Ik ben sinds augustus volledig gevaccineerd. Mijn boodschap voor een ieder is, laat je vaccineren, want naast het feit dat het jou zal beschermen tegen de extreme symptomen van Covid-19, is het ook de enige methode richting normalisatie. In andere delen van de wereld zijn zaken aan het normaliseren. Laten wij allemaal meewerken en ons zelf laten vaccineren. Zo kunnen we dan ook normaal feesten met muziek”

Projecten

“De laatste tijd zijn er nummers van Himesh Reshamiya, de welbekende composer/zanger van India, uitgekomen op het officiële YouTube kanaal van Himesh Reshammiya, welke hij solo met bepaalde zangers van Indian Idol uitbrengt. De meeste van de nummers zijn super hits geworden. Als zanger hadden de songs ‘Saasein’ en ‘Tere Bagair’ mij heel erg aangesproken. Naar aanleiding daarvan heb ik een maand terug een cover uitgebracht van het nummer Saasein en nu het nummer Tere Bagair. De songs zijn in andere stijlen uitgebracht. Saasein is uiteindelijk een rockversie geworden, terwijl wij Tere Bagair een Bappie Lehri tintje hebben gegeven. Eerder is de cover van Saasein heel erg in de smaak gevallen. We hopen dat deze versie van Tere Bagair ook in de smaak valt bij de luisteraars.” 

“NO MERXI zal binnenkort met een aantal projecten uitkomen. Ik wil niet veel vertellen hierover, maar een van ze is een samenwerking van NMX met muziekformatie Freestyle, waarbij de zanger Ryan Abdoelaziz samen met de zangeres Neelam Matadin een mashup zal uitbrengen”.

error: Kopiëren mag niet!