Muziekformatie Sabroso en de muziekscene momenteel

De populaire muziekformatie Sabroso is tot heden actief in de muziekscene. Ook Sabroso heeft optredens opgepakt met de huidige geldende Covid-19 regels in Nederland. De bandleider, trompettist Setish Bindraban, vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname

Optreden met inachtneming van bepaalde regels

“Toen wij het nieuws kregen van ons management, dat we uiteraard met inachtneming van bepaalde regels weer mochten optreden waren wij natuurlijk erg blij. Ondanks dat een van onze producties de Nederlandse tv had gehaald (anderhalve meter) is het voor een band toch weer ontzettend leuk live te mogen optreden voor publiek. De eerste keren was het natuurlijk even wennen ook qua structuren van nummers hoe die weer gingen, maar gezien Sabroso niet alleen geboekt wordt voor hindoestaanse bruiloften, maar ook heel veel voor gemengde huwelijken die vaak met veel minder mensen worden gevierd dan bij hindoestaanse bruiloften waren wij al gewend te spelen voor kleinere gezelschappen, dus het viel reuze mee”

Aankomend project Sabroso

Naar aanleiding van het bezoek van bandleider Setish Bindraban aan Suriname komen zij binnenkort met een nieuwe eigen compositie “Alla Sang kon dieri in mi sranang”. “Aan dit project zullen 3 andere prominente Surinaamse artiesten ook hun bijdrage leveren. Deze compositie is zeker geen protest song, maar een boodschap aan alle Surinamers”, aldus de bandleider.

Vermeldenswaard is dat muziekgroep Sabroso in normale omstandigheden jaarlijks een tour heeft gehad naar ons land, namelijk in de maand december. Met de komst van de Covid-pandemie is dat twee jaren niet mogelijk geweest. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!