Wereldreiziger Sewpersad: “Succesvol bezoek aan Suriname, veel tijd in het binnenland doorgebracht”

De Surinaamse wereldreiziger Ricky Sewpersad heeft samen met reisgenoot Murtaza een succesvolle trip achter de rug. Ricky zegt in gesprek met Dagblad Suriname:

“Reisgenoot Murtaza heeft Suriname voor het eerst mogen bezoeken. Het is al gauw weer tijd om terug te reizen. Binnen de enkele dagen hebben wij veel tijd doorgebracht in het binnenland, waaronder Isadou, Raleighvallen met groep vrienden erbij die meer als familie zijn. Verder ook tijd doorgebracht met het promoteam van Digicel: Shivam, Kayleigh en Gail. Murtaza is blij om te mogen zien dat men in Suriname ondanks de Covid-situatie goed kan leven, hij houdt er een positieve ervaring aan over. Vooral het binnenland was prachtig. Het mooiste was om weer bijeen te zijn en binnen 10 dagen toch zoveel te mogen beleven”, aldus Ricky Sewpersad. 

Dit is de eerste vliegreis geweest voor de wereldreiziger met zijn reisgenoot na de komst van de Covid-pandemie. In 2020 heeft hij een autoreis door Oostenrijk en Italië gedaan.

De avonturen van Ricky zijn te volgen op zijn speciale Facebook-pagina “Never Stop Exploring”.

(Foto: op de Voltzberg)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!