First runner up Miss Freedom of the World 2021 Graciëlla Scholtes

De miss vertelt over haar carrière en meer

De kersverse First runner up van Miss Freedom of the World 2021 vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. 

Graciëlla Scholtes is half Surinaams en half Nederlands. Zij heeft Nederland met succes mogen vertegenwoordigen tijdens de Miss Freedom of the World 2021 onder begeleiding van haar national director Rochelle Minkhorst en catwalk coach en choreograaf Marvin Haar. Ze heeft ook een subtitel mogen ontvangen genaamd Miss Atmaxha 2021 en is het gezicht geworden van het bedrijf Atmaxha tours! Atmaxha tours stond altijd gereed om de missen overal naartoe te rijden.

“Dat ik de titel, First runner up van Miss Freedom of the World 2021 mag dragen is voor mij een grote eer en een droom die is uitgekomen voor mij om als tweede wereldwijd te eindigen. Daarnaast kreeg ik ook de kans tijdens de miss verkiezing om kennis te maken met veel leuke missen uit verschillende landen en vind ik het interessant om verschillende culturen te leren kennen. Ik was al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in de entertainment wereld zoals modellenwerk, zang en ook toen lag mijn interesse al snel bij de miss verkiezingen wereld! Vlak daarna werd ik al gauw benaderd door mijn national director Rochelle Minkhorst of ik interesse had in de missen wereld”. 

Plannen

“Het volgende project dat ik graag zou willen ondersteunen is de benefietactie die Delft on the move heeft opgezet in Nederland en die zal plaatsvinden op 6 november 2021. Op die dag houden zij een benefiet actie waarbij geld/kleding/speelgoed voor de minder bedeelden in Suriname wordt ingezameld. Ook ik zal het nodige inzamelen om deze benefietactie op 6 november te ondersteunen. De spullen zullen verzonden worden naar kerken, maar ook naar particulieren die de spullen zullen afgeven bij de minder bedeelden in Suriname. Eerder heb ik met trots al de stichting Sewa4su/lotus groep gesteund met de paracetamol-actie”, aldus Graciëlla Scholtes

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!