The Caribbean Soca Chutney Summer Mixtape

Nieuwste productie van Dj Crazyneedle

De welbekende Dj Crazyneedle lanceert vandaag (vrijdag 24 september) zijn nieuwste productie.

“Het een mixtape geworden met 50 hot songs. Hiermee tracht ik het heel Caribisch gebied te bereiken. Het zijn nummers van Trinidad, Guyana, Suriname en Nederland. Er is voor gekozen om deze mixtape te lanceren via het Youtube Channel van The West Indian Chutney Music”, aldus Anil Ramharakh in gesprek met Dagblad Suriname.

Dj Crazyneedle is op een aangepaste wijze toch nog actief bezig in de muziekwereld. 2K21 Mega Mix en remix van enkele Bollywood songs behoren ook tot de reeks van zijn productie. Vermeldenswaard is dat de launch van zijn productie dit keer niet vanuit Suriname zal plaatsvinden, maar vanuit Trinidad. 

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!