“Caballito”: samenwerkingen van Artistic Raw en Spaanse artiesten

De DJ en Hitproducer Artistic Raw bekend van El Efecto met Raw Alejandro en Papi Chulo met Justice Toch heeft de handen ineengeslagen met de Spaanstalige artiesten ReyCarlito en Raymiro om zijn nieuwste track te lanceren genaamd “Caballito”.

Onlangs verscheen al een nieuwe track van Artistic in samenwerking met Pearl Ramos & Architrackz. Deze tune “Los Laat” gaat keihard en verbreekt de ene na de andere streaming record van het label waarbij Artistic Raw getekend is nl Brothers United Records.

Artistic van Surinaamse komaf, was in het verleden actief als House DJ en heeft heel veel furore gemaakt met zijn drughouse mixtapes. Uiteindelijk heeft Ravi zoals de DJ/Producer eigenlijk heet de stap gemaakt om terug te komen naar het Urban waarin hij ooit zijn eerste stappen zette als muzikant. Inmiddels is Artistic een producer en artiest van grote klasse en heeft met ‘El Efecto’ ook een wereldwijde hit die meer dan een miljard keer is gestreamd en bekeken. 

Artistic vindt zijn nieuwste creatie keihard en geeft aan: “Ik was bezig met nieuwe beats en ReyCarlito en Raymiro kwamen toevallig langs toen ze de track hoorden en er meteen iets mee wilden doen. In eerste instantie zou Raymiro alleen schrijven zodat een andere artiest het kon tapen, maar zijn stem klonk er zo dope op, dat de labelmanager de track precies zo wilde uitbrengen. We hopen dat mensen de track net zo goed vinden als ons.”

ReyCarlito kennen jullie vast nog van Sacude en Criminal met Pearl Ramos. Ook Carlito heeft al de nodige strepen op zijn conto, zo stond hij in 2015 met Karol G op het podium in Duitsland en wordt hij gezien als een van de grootste Spaanstalige talenten van Nederland. Raymiro bekend van de track Buk Voor Me samen met V Sims is de laatste jaren voornamelijk bezig geweest met het produceren en schrijven voor andere artiesten. Hij voegt hieraan toe: “Ik heb aan veel projecten gewerkt. Maa,r deze is toch wel van een ander niveau. Eerst was het gewoon kijken wat we ermee kunnen doen maar nadat we track terug luisterde waren we echt heel enthousiast.”

Ook Fais Piroe van Brothers United Records kwam nog aan het woord: “Toen we de track hoorden wisten we meteen dat dit wat kon gaan worden. We zijn meteen de samenwerking gaan zoeken met onze Latin teams in Spanje en Latijns-Amerika en daar kwam meteen positief bericht vandaan. We proberen de track nu in zoveel mogelijk landen door te drukken want de track heeft een hoge hit potentie”.

error: Kopiëren mag niet!