Man verwijdert dode hond van de straat in binnenstad


Terwijl de positieve boodschap van World Clean Up Day nog nagalmt, was afgelopen woensdag een burger druk in de weer om een dode hond weg te slepen van de  hoek waar het dier lag.

Opmerkelijk genoeg deed deze voorbijganger dit zonder handschoenen aan, terwijl de stank, zelfs voor een voorbijrijdende automobilist. teveel was. De hond kon nog ruim 100 meter verder geroken worden.

De actie van de man ging niet onopgemerkt voorbij, maar het maken van een foto was gezien de verkeersdrukte niet mogelijk (de foto is ter illustratie en is niet de dode hond uit dit artikel).

Onbekend is waar de man de hond naar toe heeft verplaatst, ongetwijfeld heeft deze landgenoot aandacht willen vragen van de betreffende autoriteiten en voorbijgangers om de hoek Dr. Sophie Redmondstraat en Zwartenhovenbrugstraat, waar het restant van de bekende ‘Ston Oso’ staat,  schoon te houden. De hoek blijft een aantrekkingskracht uitoefenen op mensen die hun vuil op die plek willen dumpen.

Tijdens de World Clean Up Day zei ook districtscommissaris Ricardo Bhola, dat mensen dit gedrag om op of langs de openbare weg vuil te gooien, moeten nalaten.

RB

error: Kopiëren mag niet!