Uitbetaling bestuursambtenaren eind oktober volgens nieuwe loonreeks

Glenn Swamipersad, voorzitter van de Algemene Bond Personeel Regionale Ontwikkeling heeft tegenover Dagblad Suriname bevestigd, dat bestuursambtenaren eind oktober worden betaald. De bond heeft donderdag een gesprek gehad met de ministers van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Binnenlandse Zaken en Regionale Ontwikkeling en Sport. 

De toezegging is gedaan tijdens het gesprek.

Het optrekken van het loon van een districtscommissaris naar het niveau van een departementsdirecteur is voorlopig aangehouden. Daarover gaat de president een besluit nemen. Aanvankelijk wilde de regering alleen het salaris van de zittende districtscommissarissen optrekken naar dat niveau, maar de bond heeft krachtig daar tegen geprotesteerd. De president heeft meer tijd gevraagd om dit vraagstuk nader te bestuderen om een besluit te nemen.

VP 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: