Parlementariër Moertabat ondersteunt slachtoffers woningbrand Palissadeweg

‘Alles is welkom en alle beetjes helpen’

De woning van de familie Hardjosetiko aan de Palissadeweg is woensdag 7 september door brand verwoest. Verder zijn ook drie auto’s en een bromfiets van de familie totaal verbrand.

VHP-Assembleelid Sidik Moertabat bezocht onlangs de getroffen familie en overhandigde bij deze gelegenheid wat bruikbare kleding en een gesloten enveloppe, ter ondersteuning, aan de familie. De familie doet een oproep aan de samenleving voor steun. 

Het is een moeilijke tijd, maar als u kunt helpen zal de familie u zeer dankbaar zijn.

Heeft u kleding voor een opa van 75 jaar, een man, vrouw en 2 kinderen van 4 en 3 jaar die u niet meer gebruikt? Kunt u wat spullen kwijt, zoals kussens, dekens, lakens, voeding? Ik vraag u vriendelijk deze te doneren aan de familie Hardjosetiko, 1e Palisadeweg #13, voorbij Lelydorp. Alles is welkom en alle beetjes helpen. Ik dank u bijvoorbaat”, aldus een oproep op social media.

error: Kopiëren mag niet!