SPWE verzorgt workshop ondernemerschap bij Rumas

De Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE), een werkarm van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), heeft op verzoek van de stichting Rumas donderdag een workshop verzorgd aan 32 jongeren in de leeftijdscategorie van 8 jaar tot 16 jaar. 

Het doel van de workshop was om het talent van de kinderen om te zetten in ondernemerschap.

Simone Haridat, projectcoördinator bij de SPWE, zegt – zo bericht het ministerie van AW&J – dat het een fantastisch initiatief is van stichting Rumas om de kinderen op een creatieve manier bij te brengen wat ondernemerschap inhoudt. 

Haridat heeft duidelijk gemaakt dat de vaardigheden van ondernemerschap middels spelen en opdrachten de doelgroep is bijgebracht.  Ze is onder de indruk van de creativiteit en enthousiasme van de kinderen. 

De directrice van stichting Rumas, Emmy Hart, heeft duidelijk gemaakt dat het ministerie van AW&J benaderd is door de stichting om jeugdprojecten te ondersteunen. Volgens Hart is gekozen voor deze doelgroep, omdat het om creatieve vorming gaat. De directeur Ze benadrukt dat stichting Rumas met tal van projecten bezig is en ook een natraject zal volgen. 

Verder heeft Hart haar dank uitgebracht aan het ministerie van AW&J voor de ondersteuning en ook een speciale dank aan de SPWE voor het geven van de workshop aan de jongeren.

error: Kopiëren mag niet!