Saif Ali Khan over dure bruiloften

We hebben vaak gezien hoe Bollywood-celebs alles uit de kast halen voor de bruiloft en het klassieke en recente voorbeeld zijn Ranveer Singh en Deepika Padukone. Hun huwelijk was niet minder dan een sprookje.

Yami verscheen op de Kapil Sharma Show samen met haar co-ster Saif Ali Khan, die grapte over bang zijn voor dure bruiloften. Terwijl Yami sprak over haar intieme bruiloft, herinnerde Saif zich zijn D-Day met Bebo en zei: ‘Jab humne shaadi ki thi, humne bhi wohi besluit kiya tha ki sirf familie ko bulayenge. Lekin Kapoor familie jo hai, unme kum se kum 200 hai”.

De Nawab van Bollywood heeft zijn angst geuit voor dure bruiloften die in Bollywood plaatsvinden.

Er zijn echter veel beroemdheden die ervoor kozen om een ​​intieme bruiloft te hebben en de laatste die lid werd van de club was Yami Gautam. Ze won harten met haar eenvoudige en traditionele bruiloft.

Saif Ali Khan heeft twee kinderen, Jeh en Taimur met Kareena en Sara en Ibrahim met Amrita Singh.

error: Kopiëren mag niet!