Varun Dhawan speelt de hoofdrol in Amerikaanse dramaserie Citadel

Met de toename van digitale platforms proberen verschillende grote Bollywood-sterren ook hun handen in de digitale wereld. Bollywood-ster Varun Dhawan is de nieuwste onder de jongere generatie acteurs die zich heeft aangemeld bij Amazon Prime Video voor zijn digitale debuut.

De acteur zal naar verluidt deel uitmaken van de Amerikaanse dramaserie Citadel die wordt gemaakt door Anthony en Joe Russo. Priyanka Chopra Jonas zal ook te zien zijn in de serie. 

Citadel is een actie-avontuur spionageserie die zal bestaan ​​uit een moederschipserie en andere satellietseries in de lokale taal.

De hoofdserie zal Priyanka Chorpa en Richard Madden bevatten en wordt gefilmd in het Verenigd Koninkrijk. Varun Dhawan zal naar verluidt de hoofdrol spelen in de lokale Indiase spin-off die wordt geregisseerd door Raj Nidimoru en Krishna DK. De hoofdserie zal naar verwachting in januari 2022 op Amazon Prime Video worden gestreamd.

Volgens berichten  zullen de lokale producties van Citadel plaatsvinden in India, Mexico en Italië. Terwijl de satelliet reeksen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld, zullen er cross-overs zijn met de hoofdreeksen en kruisverwijzingen tussen de verschillende lokale reeksen.

De cast van het Indiase deel van Citadel wordt naar verwachting binnenkort officieel aangekondigd.

error: Kopiëren mag niet!