Man (24) opgepakt voor bedreiging met brandstichting en de dood

De 24-jarige M.D. is dinsdag 14 september door de politie van het bureau Latour aangehouden voor bedreiging van brandstichting, bedreiging met de dood en bedreiging met enig misdrijf. Dit bericht het Korps Politie Suriname donderdagavond 16 september.

Twee buurtbewoonsters in de Jojostraat spraken de jongen maandag 13 en dinsdag 14 september aan over veel te luide muziek bij hem. Ze vroegen M.D. om de muziek minder luid aan te zetten. Dit viel niet in goede aarde bij de buurman. Hij ging vreselijk tekeer tegen de twee vrouwen, schold ze uit en bedreigde ze met de dood en ook met het in brand steken van hun woning. Daarnaast gooide hij met flessen op de woning van een buurvrouw.

Agenten, die zich na de melding naar de locatie gingen voor onderzoek, sloegen de zeer agressieve M.D. in de boeien. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!