Parineeti Chopra deelt foto van haar schoenencollectie

Actrice Parineeti Chopra deelde maandag een foto van haar schoenencollectie. Haar grote collectie verraste zowel haar fans als haar vrienden. Parineeti deelde de foto en schreef: “Wees klaar in 5, dat beloof ik!”

Op de foto is Parineeti te zien in een badjas tijdens het uitkiezen van een schoen. De collectie toont meerdere rijen schoenen. In reactie op de foto reageerde tennisspeelster Sania Mirza: “Zo jaloers.. WILLEN!!!” Parineeti’s broer Shivang Chopra merkte het ook op en schreef: “Ik ben behoorlijk trots.”

In een reactie op haar bewering in het bijschrift, wilde een fan weten: “Weet je zeker dat je er maar 5 minuten voor nodig hebt?” Een andere fan vond het gewoon weggegooid geld. Ze vroeg: “Waarom zoveel paar witte schoenen? Gewoon weggegooid geld.” Een derde fan grapte: “Je hebt een schoenenmuseum, Pari.”

Na een stilte van bijna twee jaar was Parineeti weer in het nieuws voor drie opeenvolgende filmreleases. De Hindi-bewerking van The Girl on the Train verscheen in februari op Netflix. Haar veel vertraagde Dibakar Banerjee-film Sandeep Aur Pinky Faraar ging in maart van dit jaar in de bioscoop. Eindelijk, iets later in maart, landde de biopic Saina Nehwal in theaters in het hele land.

Hoewel de bioscoopproductie van de laatste twee films werd afgebroken vanwege de coronavirus pandemie, werden de films vervolgens uitgebracht op streaming platforms. In een interview met Hindustan Times onthulde ze hoe ze een bewuste beslissing had genomen om weg te blijven van haar buurmeisje-imago. Ze zei: “Ik voelde mezelf een beetje verzadigd door het soort werk dat werd aangeboden en het soort werk dat ik voor mezelf koos. Weet je, toen ik bepaalde soorten rollen deed en het goed deed op het scherm, zag niemand me iets anders doen. Maar ik heb altijd vertrouwen in mezelf gehad en ik wilde iets anders doen en het publiek verrassen en shockeren.”

error: Kopiëren mag niet!