Slepende familieruzie leidt na vernielingen auto’s en afgevuurde schoten tot twee arrestaties

Agenten van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname hebben afgelopen maandag de verdachten R. M. (26) en Rafi P. (36) aangehouden. Dat meldt het politiekorps donderdag 16 september.

De twee worden ervan verdacht tijdens een slepende familieruzie op donderdag 9 september in de Tastikistraat voertuigen te hebben vernield en schoten te hebben gelost. Een familielid liep verwondingen op aan het hoofd en werd voor medische behandeling opgenomen in een ziekenhuis. Inmiddels is die persoon ontslagen uit de ziekeninrichting.

De politie van het bureau Flora droeg het onderzoek in deze slepende zaak over aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten voor openlijke geweldpleging, vernieling, zware mishandeling en poging tot doodslag in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!