Jongen (18) opgepakt voor vernielingen aan woning

De politie van het bureau Latour heeft op maandag 6 september de 18-jarige L.W. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Dit meldt het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 16 september.

De jongen wordt ervan verdacht zondagavond 5 september vernielingen te hebben aangericht aan een woning aan de Khairaliweg.

De bewoonster schakelde de politie in, die bij aankomst de jongen in de boeien sloeg en ter voorgeleiding overbracht naar het politiebureau.

Volgens verklaring van de aangeefster was zij op die bewuste zondagavond met haar zoon thuis. Plotseling zag zij de voor haar onbekende verdachte op haar erf. De jongen ging daarbij vreselijk te keer en wilde haar huis binnendringen. Hij trok zodanig aan het dievenijzer van de woning dat een slot kapot ging. Hierna pakte hij vier stenen en pleegde vernielingen aan de woning

error: Kopiëren mag niet!