Song ‘M’E TAN FU YU’ is tweede single van ENASHU

Launch videoclip in aantocht

De Surinaamse artiest ENASHU heeft gewerkt aan zijn nieuwste song ‘M’E TAN FU YU’. De krant verneemt, dat ‘M’E TAN FU YU’ al te beluisteren is via verschillende radiostations. De launch van de bijbehorende videoclip staat gepland voor vrijdag 17 september.

“De titel omschrijft de liefde die ik heb voor mijn land Suriname. Waar je ook niet bent of gaat, je blijft Surinamer.” De productie is gedaan door WESTLAND. Het nummer is geschreven door ENASHU.

“De inspiratie om aan de tekst te werken heb ik gehaald van het nummer ‘She believes in me’ van Kenny Rogers. ‘M’E TAN FU YU’ is in Sranan Tongo, de melodie en tekst heb ik aangepast om het Surinaams te laten klinken. Muziekliefhebbers zullen zeker het volgende feit terugvinden in mijn aankomende videoclip. Ondanks de verschillende culturen zijn wij één grote familie.

De videoclip zal gelanceerd worden via het YouTube channel van ‘ENASHU’, aldus de artiest.

Enashu Lie A Kwie is heel jong begonnen met muziek, hij zat in het kinderkoor van de St.Boniface kerk. In 1999 heeft hij het Peace Forever Scholieren Songfestival gewonnen. Zodoende heeft hij zich voortgezet in de muziekwereld. Het nummer ‘Radeloos’, dat in mei 2020 werd gelanceerd, is zijn eerste single.

De artiest is tot heden actief bezig in de muziekscene en is lid van de muziekformatie South South West.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!