Cetje Oncemore geeft aandacht aan ghetto buurten in nieuwe videoclip

Song ‘Ghetto Probleem’ over armoede

Zanger Cetje OnceMore heeft gewerkt aan een nieuwe song. De krant heeft het volgende vernomen van Mc Vuure.

‘Ghetto Probleem’ is de nieuwste song en het heeft betrekking op de situatie waarin Suriname nu zit. De artiest heeft met dit lied aandacht gegeven aan ghetto buurten die het zwaar hebben met de omstandigheden, zoals de hoge prijzen in de winkels, hoge benzineprijzen en weinig werkgelegenheid die leiden tot criminaliteit in het land.

Hij vraagt middels zijn track aan de leiders van het land om aandacht te besteden aan de mensen van ghetto buurten.

“Men moet niet opgeven ondanks de huidige situatie. Ik denk dat wij als artiesten meer hierover moeten zingen met de hoop dat er een verandering komt. Suriname is een mooi gezegend land met heel veel rijkdom. Ik geloof erin dat als wij meer focussen op dat wat wij bezitten en een eenheid kunnen vormen, dan het land vooruit gaan.”

“Een boodschap aan al mijn fans is, vrijheid komt nooit zonder strijd”, aldus de artiest in een gesprek.

Behalve de audio is er ook een bijhorende videoclip. Voor nader updates volgt u Cetje Oncemore op zijn social media pagina en YouTube channel.  

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!