Mallika Sherawat draagt de meisjesnaam van haar moeder

Mallika Sherawat is bestempeld als een sekssymbool van Bollywood. Omdat ze gewaagde rollen probeerde te spelen, maar in werkelijkheid is zij een vrouw die het aandurfde. Ze groeide op in het kleine dorpje Haryana in een patriarchaal en door mannen gedomineerd huis.

Toen ze opgroeide en zich realiseerde dat ze nog maar één leven te leven had, liep ze weg van haar huis om actrice te worden in Mumbai. Haar vader was boos op haar. Zo zeer zelfs dat hij haar verstootte. Dus nam ze de meisjesnaam van haar moeder aan en werd Mallika Sherawat van Reema Lamba. Mallika Sherawat met vader Mukesh Kumar Lamba, moeder Santosh Lamba en broer Vikram Singh Lamba.

“Het was mijn rebellie tegen het patriarchaat, omdat mijn vader zei: ‘Ye filmo mein jayegi, parivaar ka naam kharab karegi, main tereko disown karta hoon. Maine kaha, ‘main tumhara naam hi disown karti hoon. Tum kya mujhe disown karoge. Ja, je bent mijn vader, ik respecteer je, ik hou van je, belangrijkste apni maa ka naam use karungi,” vertelde ze aan Bollywood Bubble.

In 2013 zei ze in een interview met TOI: “Niet echt en het is nog steeds niet opgelost met hem. Een paar jaar geleden was er een moordaanslag op mij, omdat ik zei dat vrouwen in Haryana als vee worden behandeld, op welk punt mijn broer zich zorgen maakte en bij me in de buurt ging om voor me te zorgen. De familie van mijn vader zou hem hebben beschimpt en gezegd hebben: ‘badchallan hai, family ke muh pe kala daag hai’, maar ik voelde me nog steeds erg alleen en gekwetst, want alles had kunnen gebeuren met mij toen, maar hij belde me nog steeds niet. Nu ik volwassener ben, is er geen wrok, maar er is nog steeds woede en veel pijn in mij.’ Mallika Sherawat zal te zien zijn in de MX Exclusive-serie Nakaab.

error: Kopiëren mag niet!