Priyanka Chopra Jonas niet in de verleiding om namen te laten vallen in haar memoires ‘Unfinished’

Priyanka Chopra Jonas zei met haar memoires Unfinished dat ze een allesomvattend boek over haar leven met gratie wilde schrijven.

Het boek dat eerder dit jaar werd uitgebracht door Penguin Random House India, biedt inzicht in Priyanka’s jeugd in India, haar vormende tienerjaren in de VS, waar ze aanvallen van racisme doorstond; tot haar terugkeer naar India, waar ze onverwacht de nationale en wereldwijde schoonheidswedstrijden won die haar acteercarrière lanceerden.

De 39-jarige actrice die op de virtuele Times Litfest 2021 in gesprek was met columnist-auteur Vinita Dawra Nangia, opende over hoe ze een allesomvattend boek over haar leven met gratie wilde schrijven.

Op de vraag of ze in de verleiding kwam om namen te laten vallen, zei Priyanka: “Nee, want het is niemand anders zijn verhaal dan de mijne. Het is eigenlijk grappig. Ik herinner me dat ik enkele recensies las die zeiden: ‘Oh, ze sprak niet de waarheid’ over dat soort dingen. Ik dacht, eigenlijk wilde je een roddel in mijn boek, geen allesomvattend verhaal.”

“Ik ben echt dankbaar dat mijn boek nummer één bestseller is zonder dat het overdreven is. Daar reageer ik niet op (roddels). Ik ben niet die persoon. Ik geloof in het hebben van genade en veel van de media niet’, voegde de winnaar van de National Award eraan toe.

Priyanka, die momenteel in Londen is, zei dat het schrijven van haar memoires een zware ervaring was, omdat ze nog nooit eerder ‘gestructureerd’ materiaal had geschreven.

error: Kopiëren mag niet!