Laatste groet aan Akshay Kumar’s moeder Aruna Bhatia

Akshay Kumar’s moeder Aruna Bhatia is woensdag 8 september overleden. De moeder van de acteur werd een paar dagen geleden opgenomen op de ICU van het Hiranandani-ziekenhuis in Mumbai.

Akshay, die in het buitenland bezig was met opnames van zijn film, haastte zich terug naar India om bij zijn moeder te zijn. Hij had zijn fans bedankt voor alle goede wensen met een tweet die luidde: “Onbegrijpelijk dat je zorgen maakt om de gezondheid van mijn moeder. Dit is een zeer zware tijd voor mij en mijn familie. Elk gebed van u zou enorm helpen.”

De crematie van Akshay’s moeder vond plaats in het crematorium van Pawan Hans in Mumbai. Vrienden van de acteur uit de industrie, waaronder Riteish Deshmukh, Sajid Khan, Rohit Shetty en Ramesh Taurani, waren naar het crematorium om hun laatste eer te bewijzen. Zodoende zijn tal van acteurs uit de industrie gespot op de crematie. Akshay arriveerde met zijn wederhelft Twinkle Khanna. 

Het nieuws van haar overlijden werd door de acteur gedeeld op social media. Akshay twitterde: “Ze was mijn kern. En vandaag voel ik een ondraaglijke pijn in de kern van mijn bestaan. Mijn maa Smt Aruna Bhatia heeft vandaag vredig deze wereld verlaten en is herenigd met mijn vader in de andere wereld. Ik respecteer uw gebeden terwijl ik en mijn familie deze periode doormaken. Om Shanti ”

Toen Akshay Kumar het nieuws van het overlijden van zijn moeder had gepost betuigden vele beroemdheden, waaronder Hansal Mehta, Pooja Bhatt, Pratik Gandhi, Renuka Shahane, Raj Nayak, Ajay Devgan, Neil Nitin Mukesh hun medeleven aan de rouwende acteur en zijn familie.

error: Kopiëren mag niet!