Miss Teen Caribbean Suriname 2020/2021 Tanicha Narain maakt zich klaar om Suriname te vertegenwoordigen

De huidige Miss Teen Caribbean Suriname is druk bezig met voorbereidingen om Suriname te vertegenwoordigen in India, New Delhi. De krant verneemt het volgende van Singoredjo C, hij is de oprichter van de organisatie die zich bezig houdt met de verkiezingen. De Miss Teen Caribbean Suriname heeft een ontkennings naamsverandering. Tanicha Soekhlal draagt nu officieel de naam Tanicha Narain. Haar moeder Sharitta Narain heeft voor dit feit de nodige rechtswegen bewandeld. Tanicha Narain zal ons land vertegenwoordigen tijdens de Miss Teen International Pageant. Singoredjo C heeft ook het goed nieuws dat hij de licentie in de wacht heeft kunnen slepen van de Miss Teen International Pageant. Het organiseren van een verkiezing in ons land is allemaal afhankelijk van de covid situatie. Tot heden zijn er geen evenementen toegestaan. In een aangepaste setting zet Genetic Modeling Agency wel voort wat betreft het trainen van modellen.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!