Q-Riders: “We focussen meer op het gezellig samen rijden door ons geliefd land”

De motorfietsenclub Q-Riders is tot heden beperkt, maar toch actief bezig met het uitoefenen van hun sport. Revelino Dongo vertelt het volgende in een gesprek. Q-Riders bestaat vanaf 2012 en telt 14 leden. Zij hebben tot heden geen nieuwe leden toegevoegd. “De lockdown tijd is verruimd maar we zijn nog steeds voorzichtig. De vraag voor een show of een rit door de Q-Riders is er altijd maar de club heeft alles on hold gezet vanwege het feit dat er niet gefeest mag worden. Het zijn allemaal mannen met gezinnen dus we hebben een bepaalde verantwoordelijkheid. We focussen nu meer op het gezellig samen rijden door ons geliefd land en zo genieten van je motorfiets. De motorfietsen worden mooi gepoetst en klaar gezet in hun garage. Het belangrijkste voor elke bezitter is onderhoud en service dan zit je al gauw op een $100 per maand. Bij de motorfietsen moeten het meest de banden verwisseld worden en een nieuwe band kost tussen de $150 en 200. De motorfietsenclub staat ook bekend om haar sociale projecten en zet voort met ondersteunen waar nodig, dat kan niet wachten totdat alles normaal wordt”, aldus Revelino Dongo(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!