Verwaarloosd stadion Groningen

Het stadion van de Saramacca Sportbond (SBB) te Groningen staat zoals die van vele andere sportorganisaties in het land er erg verwaarloosd bij. Het gras op het voetbalveld staat erg hoog en en slingerplanten en andere begroeiing beginnen langzaam maar zeker de overhand te nemen van de tribune en gebouwen.

Door de situatie met Covid-19 wordt al maanden niet meer gevoetbald en is er ook een zekere inactiviteit opgetreden bij besturen en leden van sportorganisaties.

Ook de financieel-economische crisis in het land draagt in belangrijke mate bij aan de verwaarlozing van sportvelden en sportfaciliteiten.  Doordat vanwege de Covid-situatie er geen activiteiten kunnen worden gehouden, ontberen de sportorganisaties inkomsten. Onderhoud van sportvelden en faciliteiten schieten daarbij ernstig in. 

error: Kopiëren mag niet!