Succes werkbezoek president Santokhi aan Nederland aanleiding voor feestelijk welkom

‘The right man on the right place’ is zondag het thema van geplande activiteiten zondag wanneer de presidentiële delegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi, die een werkbezoek heeft gebracht aan Nederland, terugkeert, zo meldt de voorlichtingsdienst van de regering zaterdagavond 11 september.

Pertap Bissumbhar, coördinator van de Comité Ontvangst Presidentiële Delegatie, die de initiatiefnemer is, treft samen met Stanley Dijksteel de voorbereidingen. Hij geeft aan, dat dit initiatief van de grond komt vanwege het geboekte succes van het werkbezoek. Het is het startsein van een hernieuwde samenwerkingsrelatie tussen Suriname en Nederland.

‘Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan’, vindt Bissumbhar.

De welkomstactiviteiten en een roadshow maken deel uit van het geheel. De activiteiten zullen met ondersteuning van de politie plaatsvinden, zodat alles veilig en ordelijk kan plaatsvinden. Bissumbar doet een oproep aan het publiek dat zal deelnemen aan de activiteiten om zich strikt te houden aan de Covid-19 maatregelen om eventuele calamiteiten te voorkomen.

error: Kopiëren mag niet!